Aanhoudingen na drugsvondst in woning

02/03

Foto: politie Leeuwarden

Leeuwarden – De politie heeft dinsdagochtend rond 7:00 een instap gedaan in een woning aan de Wismastate. Deze actie is aanleiding na verschillende klachten bij de wijkagent en een melding via Meld Misdaad Anoniem over drugsoverlast.

Bij de inval werden in de woning 7 gram cocaïne, 33 ampullen amfetamine en 60 gram amfetamine aangetroffen. De drugs zijn in beslag genomen. De politie heeft de 46 jarige hoofdbewoner, een 30-jarige man en een 43 jarige vrouw, allen woonachtig in Leeuwarden aangehouden. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

gram amfetamine aangetroffen. De 46 jarige hoofdbewoner, een 30 jarige man en een 43 jarige vrouw, allen woonachtig in Leeuwarden, werden aangehouden in de woning. De verdovende middelen zijn in beslag genomen en de verdachten zijn ingesloten. #PolLWD