De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling

01/06

Foto: Politie

Leeuwarden – Op vrijdag 14:15 uur heeft er op de Huizumerlaan kruising met de Sixmastraat een mishandeling plaats gevonden. Bij deze mishandeling is één persoon mishandeld door twee mannen. Deze twee mannen verplaatsten zich beide op een scooter en waren vergezeld door nog twee mannen op scooters.

Bij deze mishandeling is een getuige gezien. De politie verzoekt deze getuige zich te melden bij de politie. Deze getuige liep op het moment van de mishandeling op de Huizumerlaan, had een stafford hond bij zich en had een getinte huidskleur.

Gezien het tijdstip en de locatie moeten er getuigen zijn geweest die iets hebben gezien. De politie is op zoek naar deze mannen en verzoekt getuigen zich te melden bij de politie dit kan via 0900-8844. Mocht u anoniem willen blijven dan verzoeken wij u contact op te nemen met meld misdaad anoniem via 0800-7000.