Getuigen gezocht verlaten plaats ongeval

LEEUWARDEN- Op donderdag 14 juli, omstreeks 11:45 uur, reed een 23-jarige bestuurster van een een scooter op de Oosterkade in de richting van de Keizersgracht te Leeuwarden.

Vanaf de Tuinen kwam een zwarte personenauto en stopte voor het fietspad op de Oosterkade. De personenauto reed vervolgens ineens de kruising op waardoor de scooter bestuurster moest uitwijken om een aanrijding te voorkomen. Door deze uitwijk manoeuvre kwam ze ten van waardoor ze schaafplekken en een beschadigde scooter overhield.

Het betrof een zwarte auto van het merk Honda, type Civic (rond bouwjaar 1994), kleur zwart, kenteken onbekend. Hierin reed een vrouw van ongeveer 40 a 50 jaar oud met blond haar.

Er zijn diverse getuigen welke de uitwijk manoeuvre hebben gezien en het slachtoffer hebben ondersteund. Echter het kenteken van de betrokken auto is onbekend.

Heeft u ten tijde van deze manoeuvre het kenteken genoteerd van de zwarte Honda Civic, of weet u wie deze bestuurster van de personenauto was? Dan komen wij graag met u in contact via 0900-8844 onder vermelding van het zaaknummer.

Zaaknummer 2016202500