blogname

112
leeuwardennieuws

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Man overleden bij arrestatie


Leeuwarden - Zaterdagavond is een man overleden tijdens een arrestatie. De politie wou de man arresteren vanwege een ruzie in een woning.

Volgens een politiewoordvoerder is de man ineens onwel geraakt tijdens een worsteling. De man pleegde volgens de politie 'het nodige verzet'en raakte onwel. Agenten startte de reanimatie maar dat mocht ondanks de toegesnelde ambulancepersoneel niet meer baten. De recherche doet onderzoek naar de precieze toedracht. De straat is afgezet.

„Het is nog te vroeg om te zeggen of er een verband is tussen het geweld dat de collega’s hebben gebruikt en het overlijden van de man. De Rijksrecherche onderzoekt of er al dan niet terecht geweld is gebruikt. Dat is standaardprocedure als er een dode valt bij een arrestatie”, aldus de woordvoerder.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws