blogname

112
leeuwardennieuws

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Reeks vernielingen van autospiegels


Leeuwarden - Afgelopen weekend heeft er een reeks aan vernielingen plaatsgevonden van autospiegels.

In de nacht van zaterdag op zondag waren de spiegels van meerdere voertuigen aan de Holwortel doelwit van vandalisme. De spiegels van de geparkeerde auto's waren vernield. De eigenaren van de voertuigen hebben aangifte gedaan.

Vrijdag op zaterdagnacht vonden er ook al vernielingen plaats. Toen waren voertuigen die geparkeerd stonden aan de Sontdwarsstraat doelwit van de vandalen.

De afgelopen weken zijn er vaker vernielingen geweest in de wijk Tjerk Hiddes. De politie is dan ook op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of weet u meer over deze vernielingen? Dan verzoeken wij u contact op te nemen met de politie via 0900 – 8844.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws