blogname

112
leeuwardennieuws

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Getuigen oproep zware mishandeling


Op maandag 1 januari omstreeks 01.45 uur werd een 63-jarige inwoner van Leeuwarden van de fiets geduwd, waardoor de Leeuwarder een gebroken heup opliep, op de Franklinstraat te Leeuwarden. Nadat het slachtoffer van de fiets werd geduwd werd de verdachte, een 27-jarige inwoner van Leeuwarden, gelijk overmeesterd door vier voorbijgangers.

In verband met het onderzoek komt de politie graag in contact met deze vier personen om van hun een getuige verklaring op te nemen. De 27-jarige Leeuwarder zit nog steeds in hechtenis in verband met de zware mishandeling.

Bent u één van deze personen geweest die de Leeuwarder hebben overmeesterd tot de politie ter plaatse kwam, dan wordt u verzocht telefonisch contact op te nemen met de politie op het nummer 0900-8844 onder vermelding van het zaaknummer 2018000124.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws